MALATYA / DOĞANŞEHİR - Doğanşehir Halk Eğitimi Merkezi

Nis

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kurumumuz bünyesinde açılan Millet Bahçesi konteyner kentteki Çocuk Destek Eğitimi kursu öğrencilerimiz tarafından çoşku ile kutlandı. Kutlamaya ADEM, Öğrenci velileri ve öğretmenlerimizde katılım sağladı. Kutlamalarda büyük emekleri olan öğretmenimiz Nesibe ÜRKMEZ ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Nis

Kurumumuz bünyesinde hali hazırda devam eden Jimnastik kursu öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Mahmut AKDERE nezaretinde İlimizde düzenlenen programa katılım gösterdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

''Minik Eller, Büyük Hayaller'' Etkinlikleri kapsamında 23.04.2024 tarihinde kurumumuz büyesinde açılan Oyun Odası kursunda Millet Bahçesi Konteyner kentte, 23.04.2024 tarihinde kurumumuz kardeş okulu Doğanşehir Anaokulu'nun 23 Nisan etkinlikerinde ilgili proje doğrultusunda çalışmalar yapılacaktır.

Kurum Logomuz güncellendi.

Ara

YÜKSEKÖĞRETİM VE YURT DIŞI EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YLSY BURS PROGRAMI NEDİR? BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? Ülkemizin yetişmiş insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen yurt dışı lisansüstü öğrenim bursluluk programıdır. ▪ Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ▪ Lisans mezunu olmak ▪ ALES’ten en az 75 puan almış olmak ▪ Yüksek lisans öğrenimi için 30 yaşından büyük olmamak ▪ Doktora öğrenimi için 33 yaşından büyük olmamak ▪ Akademik not ortalaması “4 üzerinden 2.50”, “100 üzerinden 65,00" veya daha yukarı olmak.

Kas

Kurumumuzda uzun yıllardır Müdür Yardımcısı olarak çalışan Oğuzhan TOPTAŞ idareci atamaları kapsamında İl merkezine Müdür olarak atanmıştır. Bugüne kadar kurumumuza yaptığı hizmetler için teşekkür eder; yeni görevinde başarılar dileriz.

Kas

Merkez 4 Konteyner Kent (Millet Bahçesi) 37-72 Yaş Oyun Odası kursumuz çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Ekm

Eyl

Kurumumuz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 21.09.2023 tarihi itibariyle Sancaktepe Konteyner Kentte hizmet vermeye devam edecektir. Deprem nedeniyle kurumumuz sabit telefonlarına ulaşılamamaktadır.

Kas

KURUMUMUZ DOĞANŞEHİR HALK EĞİTİM MERKEZİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK SIFIR ATIK BELGEMİZİ ALDIK! GAYRET GÖSTEREN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.